Till toppen

Penislängden

Vad är den rätta penislängden? Vad visar statistiker och har vi någonting att skämmas över när vi jämför oss med de andra?

I den här artikeln ska vi behandla det här ämnet. Ämnet som man inte riktigt vill diskutera och som känns hemlighetsfullt. Nämligen: Vad är den rätta penislängden? Många män funderar säkert ibland om storleken på deras penis är genomsnittlig eller den kanske ligger över genomsnittet? Utifrån det psykologiska perspektivet är det en väldigt intressant frågeställning eftersom vissa män kanske har komplex men de borde i själva verket vara nöjda med sina penisar. Vi ska försöka undersöka detta ämne för de som vill få lite mer kunskap.

För det första: Hur mäter man penisen på ett korrekt sätt?

Den exakta längden på en penis som är i vila samt vid stånd får du veta endast om du mäter på ett korrekt sätt. Penisen mäter man varken underifrån eller ovanifrån. Man mäter den på sidan. Lägg en linjal på sidan både när organet är i vila och vid stånd så att linjalen når blygdbenet. Du får inte glömma att om du mäter penisen i erigerat tillstånd måste den nå sin maximala storlek. När det gäller diametern behöver man ett måttband eller man mäter med ett snöre som man lägger sedan på linjalen.

Ranking över produkter för större penis – jämförelse

Vilken storlek har en genomsnittlig penis? Vad är den genomsnittliga längden och tjockleken?

Hur mäter man penisen på ett korrekt sätt

Tack vare en undersökning som genomförts med en grupp ca. 14,5 tusen män har forskarna konstaterat vad är den genomsnittliga penisstorleken. Man får direkt betona att det inte finns något samband mellan penisens storlek och andra karakteristiska drag som fotens storlek eller kroppens längd. I vila är en genomsnittlig penis 9,16 cm lång och dess diameter är 9,31 cm. I erigerat tillstånd är den 13,12 lång och dess diameter är 11,66 cm. De ovannämnda värden är ett resultat av flera undersökningar.

Jämförelse av penislängder hos olika nationer

Enligt statistiker där olika nationer och geografisk härkomst jämfördes är penisens längd likadan. 2015 har man genomfört undersökningar i London som bekräftade tesen om att det längsta organet har personer som kommer från sådana länder som Kongo, Ecuador eller Ghana där den genomsnittliga längden ligger på 17 cm. I Europa ligger Ungern bäst till med den genomsnittliga längden på 16 cm. De minsta penisarna har asiater, ca. 10 cm långa.

Har storleken betydelse? Längden? Tjockleken? Eller är det verkligen så att en bra teknik är viktigast?

Enligt undersökningar som genomfördes av BMC Women’s Health ville kvinnorna ändra inte på penisarnas längd utan på dess diameter. Kvinnorna upprepar ofta att storleken inte har någon större betydelse och det som är viktigt är passion och kreativitet. Men frågan är om det de säger är hela sanningen. Många män bestämmer sig för en penisförstoring trots att deras partner inte kräver det. Det verkar att de gör det för dem själva i så fall.

Sammanfattningsvis kan man säga att penisens storlek hamnar någonstans mellan 10–15 cm och att det är tillräckligt för att få ett lyckat samlag.

Några intressanta fakta om penisen som är värda att veta

1. Rökning kan bidra till att penisens storlek blir mindre under erektion. Anledning till detta är rökningens dåliga påverkan på blodcirkulationen. Som man redan vet är erektionen en snabb blodcirkulation i corpus cavernosum i penisen.

2. Visste du att ordet ”penis” kommer från latin? Bokstavligt betyder det ”en svans” vilket egentligen stämmer ganska bra.

3. Har du hört talas om ett djur som har den största penisen? Du tänker säkert på en tjur, en häst eller en älg…men, nej. Den största penisen i världen ägs av ett monstruöst däggdjur, en blåval, dess penis kan ha en storlek upp till 2,5 meter. SPÄNNANDE

4. Det finns en utvecklingsskada som heter ”Diphallia”. En man får två penisar då. Det finns ca. 100 män i världen som har denna utvecklingsskada.

fakta om penisen

5. Den genomsnittliga tiden för den manliga orgasmen är 6 sekunder, medan hos kvinnor dröjer den upp till 23 sekunder. Intressant. Varför är det uppdelat så orättvist?

6. Det visar sig dock att storleken har betydelse för kvinnorna. Kvinnorna vill inte erkänna det och ger alltid indirekta svar. Men enligt undersökningar som har genomförts i olika delar av världen säger över 50% av kvinnor att storleken har betydelse. Det är säkert därför letar många män efter olika metoder för en penisförstoring.

7. Männen behöver ingen hjärna för att få erektion. Män tror ofta att det sitter i deras huvud och det finns kanske lite sanning i det men det visar sig att det är ryggmärgen som ansvarar för den manliga erektionen.

8. I staden Kawasaki i Japan firar man ”penisens dag” som infaller den första söndagen i april. På gatorna dyker upp penisstatyer och på marknadsstånd kan man köpa slickepinnar och andra penisformade prylar. Man behöver inte nämna att delaktighet är väldigt hög under firandet, det kommer såklart även gäster från hela världen.

9. Under erektionen växer penisen ca. 60 %.

10. Män har dagligen ca. 11 ståndepisoder på dagen och ca. 9 på natten. Det är inte så dåligt.

Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

Betalnings Alternativ
Fraktmetoder